Τι διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο, στο μάθημα Τ.Π.Ε. +

Για να δείτε την παρουσίαση (σε μορφή .pdf, μεγέθους 1.176KB) στην οποία μπορείτε να βρείτε και τους απαραίτητους συνδέσμους για να κατεβάσετε όλο το προτεινόμενο λογισμικό, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Τι διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο στο μάθημα Τ.Π.Ε. +v4

Σημείωση: Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε logo εκπαιδευτικού προγράμματος θα μεταφερθείτε στην σχετική ιστοσελίδα της κάθε εφαρμογής.

640px-Child_and_Computer_08473_commons.wikimedia

Permanent link to this article: https://nikmavr.sites.sch.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%83/

2 comments

    • Ευαγγελία on 08/05/2015 at 00:30
    • Reply

    Καλησπέρα,
    Σε συνέχεια του σεμιναρίου σήμερα το απόγευμα στο 3ο Δημοτικό σχολείο, θα ήθελα να σας ζητήσω, αν σας είναι εύκολο, να μου στείλετε κάποια εφαρμογή για την προστασία του υπολογιστή μου απο ιούς και για να τον καθαρίσω απο διάφορα “σκουπίδια”.
    Επίσης, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την περιεκτική εισήγησή σας με θέμα “τι διδάσκονται τα παιδιά μας στο ΤΠΕ”, γιατί εγώ προσωπικά, πήρα αρκετές χρήσιμες πληροφορίες.
    Καλή συνέχεια στο έργο σας….

    1. Ευαγγελία ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
      Σχετικά με το λογισμικό που ζήτησες προτείνω:
      antivirus: μια πολύ καλή επιλογή είναι το δωρεάν avast και επιλέγουμε το κουμπί “Λήψη” από την 1η στήλη ‘Βασική’ που είναι και η δωρεάν έκδοση.
      Επιπλέον προστασία από κακόβουλο κ’ διαφημιστικό λογισμικό: προτείνω τη δωρεάν έκδοση του γνωστού Malwarebytes Anti-Malware. Δεν εκτελείται συνεχώς αλλά πρέπει να το χρησιμοποιείς ενδεικτικά 1 φορά/μήνα.
      Εφαρμογή για ‘καθαρισμό’ του υπολογιστή από άχρηστα αρχεία: εξαιρετική επιλογή είναι η δωρεάν έκδοση του ccleaner (κατεβάστε τη δωρεάν έκδοση στο κάτω μέρος της 1ης στήλης επιλέγοντας το Filehippo.com). Κάνει τη δουλειά του καλά και με ασφάλεια. Προτείνω να το χρησιμοποιείς ενδεικτικά 1 φορά/εβδομάδα, διαφορετικά υπάρχει ρύθμιση για καθαρισμό αυτόματα κάθε φορά που ξεκινά ο υπολογιστής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

The maximum upload file size: 100 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.