Για 3η φορά και η σελίδα για τη VRML

Ας ελπίσουμε να μην την ξαναγράψω την ίδια σελίδα (http://users.kar.sch.gr/nikmavr/?page_id=9) για 4η φορά (σαν 1η θεωρώ την αντίστοιχη ιστοσελίδα στον στατικό μου ιστότοπο). Το wordpress (η πλατφόρμα που χρησιμοποιώ για να ανεβάζω τις ιστοσελίδες) μου έκανε έως τώρα αρκετά παιχνίδια. Ακόμη βέβαια δεν μπορώ να κάνω upload μέσα από τις σελίδες διαχείρισης και πρέπει να χρησιμοποιώ ftp και στη συνέχεια να βάζω απόλυτους συνδέσμους (ναι δεν μου δουλεύει το σχετικό μονοπάτι των αρχείων…@#$%).

Αρκετάμε τη γκρίνια. Η VRML είναι ένα κομμάτι της πληροφορικής στο διαδίκτυο που πάντα με ενθουσίαζε και συνεχίζει να με ενθουσιάζει. Στο μέλλον θα ανεβάσω μερικούς ακόμη 3Δ κόσμους και πρέπει να δω και λίγο το νέο (σχετικά νέο) πρότυπο x3d.

Στην παραπάνω σελίδα μπορείτε να βρείτε και μία δημοσίευση η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή σας στον κόσμο των 3Δ γραφικών.

Permanent link to this article: https://nikmavr.sites.sch.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-3%ce%b7-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-vrml/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

The maximum upload file size: 100 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.