Ορίστε, και blog στο sch.

To Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (sch για τους φίλους) ξεκίνησε να παρέχει δοκιμαστικά τη δυνατότητα για bloging στους εκπαιδευτικούς. Για να δείτε την πιλοτική εφαρμογή κάντε κλικ εδώ.

Τι να πω, παρά μπράβο! Απλά διαφημίστε το και προωθήστε το και με κανένα διαγωνισμό για να βρει γρήγορα απήχηση από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Εμπρός λοιπόν, ο χρόνος τρέχει και εμείς αλλάζουμε μαζί με τον κόσμο μας…

Υ.Γ.:. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν ούτως ή άλλως να εγκαταστήσουν το δικό τους wordpress στο χώρο που τους παρέχει το ΠΣΔ (για περισσότερα και οδηγίες πως μπορεί να γίνει αυτό κάντε κλικ στο http://wordpress.org). Απλά αυτή η υπηρεσία του ΠΣΔ, είναι ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσει κάποιος το δικό του ιστολόγιο χωρίς να μπλέξει με τη διαδικασία εγκατάστασης και παραμετροποίησης (η οποία έχει αρκετά παρατράγουδα…). Το μοναδικά αρνητικά (για λίγους και ειδικούς) είναι ότι κάποιες δυνατότητες είναι απενεργοποιημένες και ότι του ΠΣΔ είναι λίγο παλαιότερη από την standalone που μπορεί κάποιος να κατεβάσει από το http://wordpress.org.
Ξανά μπράβο στο ΠΣΔ.

Permanent link to this article: https://nikmavr.sites.sch.gr/%ce%bf%cf%81%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-blog-%cf%83%cf%84%ce%bf-sch/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

The maximum upload file size: 100 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.